Kaip pritaikyti įmonės organizacijos stilių

„Dokobit“ portale naudotojams siūlome galimybę pagerinkite savo klientų patirtį pritaikant personalizuotą organizacijos stilių. Nors šį funkcionalumą turėjome ir anksčiau, tačiau dabar suteikiame galimybę klientams savarankiškai pasinaudoti šia funkcija.

Pastaba: ši funkcija galima tik mūsų „Verslui“ ir „Organizacijoms“ planų naudotojams.


Kur galėtų būti pritaikytas organizacijos stilius? 


Jūsų „Dokobit“ paskyroje nustačius organizacijos stilių, pridėjus įmonės logotipą ir nurodžius spalvas, šie bus rodomi įvairiose portalo vietose. Štai keletas pavyzdžių, kur šie pakeitimai bus matomi:


→ Kvietimuose el. pašte, kurie išsiunčiami pridėtiems dalyviams.

→ Dalyviui atvėrus pakvietimo nurodą prieš prisijungiant prie portalo.

→ Portalo vartotojo sąsajoje, skirtoje pasirašyti neužsiregistravusiems portale.

→ Šalia bendrinamų dokumentų, kurie saugomi registruotų naudotojų paskyrose.

→ Atvėrus pasidalintą dokumentą puslapio viršuje.


Kaip pritaikyti organizacijos stilių


Jeigu mūsų komanda jau buvo pritaikiusi jums organizacijos stilių, tuomet ši funkcija jums nebus matoma. Mes siūlome galimybę šią funkciją įgalinti, tačiau visgi ne visais atvejais tai gali būti įmanoma. Susisiekite su mumis tiesiogiai pagalba@dokobit.com, jei norite pakoreguoti savo turimą organizacijos stilių arba jei norite sužinoti daugiau apie galimybę įjungti šią funkciją savo paskyroje.

Pastaba: šiuos nustatymus gali keisti tik „Verslui“ ir „Organizacijoms“ paskyrų savininkai ir administratoriai.

1.0. Prisijunkite prie paskyros ir pasirinkite nustatymus paspausdami nustatymų mygtuką arba paspausdami ant savo vardo dešiniajame viršutiniame kampe, kad išsiskleistų meniu ir spustelėkite „Nustatymai“.

arba

1.1. Tuomet kairėje pusėje matysite kategorijų sąrašą. Pasirinkite skiltį „Organizacijos stilius“ esančią „Įmonės nustatymai“ kategorijoje.

1.2. Šioje skiltyje matysite siūlomas organizacijos stiliaus pritaikymo parinktis. Atlikdami pakeitimus nustatymuose, iškart galėsite juos peržiūrėti (žiūrėti pav. apačioje).

Pastaba: jei norite pakeisti pridėtą įmonės pavadinimą (kuris nurodomas el. laiško pakvietimuose, kaip nurodyta aukščiau esančiame pavyzdiniame paveikslėlyje), tai reikia padaryti kiekvienam įmonės naudotojui savo profilio nustatymuose. Išsamias instrukcijas rasite čia.

1.3. Paspaudus ant „Logotipas“ išsiskleis laukelis, kur galėsite įkelti savo įmonės logotipą. 

Pastaba:
  • Logotipas turi būti PNG formato.
  • Failas turi būti mažesnis nei 20 MB.
  • Logotipo aukštis turi būti nuo 20 iki 600 pikselių.

1.4. „Spalvos“ nustatymuose galėsite parinkti pagrindinę organizacijos stiliaus spalvą (kuri koreguoja mygtukų ir kitų vaizdinių komponentų spalvą asmenims, kurie pasirašo be registracijos portale) ir pakeisti nuorodų bei kvietime esančio teksto spalvas.

1.5. Išskleidus „Papildomos parinktys“ galėsite pasirinkti suapvalinti pakvietime, gautame el. paštu, esančio mygtuko kampus ir, jei norite, pasirinkti pabraukti nuorodą į dokumentą.

1.6. Atlikus visus pakeitimus, spustelėkite mygtuką „Išsaugoti pakeitimus“.

Pastaba: įmonės logotipas bus pritaikytas visiems dokumentams, o šie pakeitimai bus matomi visiems pridėtiems įmonės vartotojams.

Vis dar reikia pagalbos? Susisiekite Susisiekite