Paskyrų tipai ir daugiau nei viena paskyra

Kiekvienas naudotojas gali turėti keletą paskyrų „Dokobit“ portale. Jei naudotis daugiau nei viena paskyra atrodo šiek tiek sudėtinga, sukūrėme šį vadovą, kuris jums padės.


Trumpa paskyrų tipų apžvalga

Yra keletas skirtingų paskyrų tipų, kurias galite turėti „Dokobit“ portale.

Nemokama paskyra 

Įvadinė, vieno vartotojo paskyra, leidžianti nemokamai išbandyti kai kurias pagrindines portalo funkcijas (kai kurios funkcijos galimos tik mokamo plano turėtojams). Kaip nemokamos paskyros vartotojas, galite:

  • pasirašyti ir dalintis iki 3-jų dokumentų kas 30 dienų;
  • kas 30 dienų patikrinti iki 3 dokumentų;
  • įkelti ir saugoti iki 100 MB dokumentų;
  • valdyti pagrindinius paskyros nustatymus.

Jei nemokamas vartotojas nori išlaikyti vieno vartotojo paskyrą asmeniniam naudojimui ir pasinaudoti kai kuriomis mokamo plano funkcijomis, jis gali įsigyti „Profesionalams“ plano prenumeratą.

Įmonės pagrindinio administratoriaus paskyra 

Tai asmuo, kuris įsigijo mokamą planą paskyroje arba kuriam pagrindinio administratoriaus teisės buvo perleistos prieš tai buvusio administratoriaus.

Kai prie paskyros yra prijungta daugiau naudotojų („Verslui“ ir „Organizacijoms“ prenumeratos), tuomet šis asmuo turi teisę valdyti pridėtus naudotojus bei galimybę peržiūrėti jų paskyrose esančius dokumentus. Kaip įmonės paskyros savininkas galite:

  • įsigyti papildomų naudotojų;
  • pakviesti kolegas prisijungti prie paskyros;
  • prireikus užblokuoti arba ištrinti šias naudotojų paskyras;
  • gauti prieigą prie dokumentų, kuriuos įkėlė ar gavo kiti vartotojai;
  • peržiūrėti paskyrai išrašytas sąskaitas faktūras;
  • pakeisti užsakytą prenumeratą;
  • valdyti kitus pagrindinius paskyros nustatymus.

Įmonės naudotojo paskyra 

Tai naudotojas, priėmęs kvietimą prisijungti prie įmonės paskyros „Dokobit“ portale. Kaip įmonės paskyros naudotojas galite naudotis portalo funkcijomis, kurios įtrauktos į pagrindinio administratoriaus įsigytą plano prenumeratą.

Įmonės administratoriaus paskyra 

Įmonės paskyros naudotojas, kurį įmonės paskyros pagrindinis administratorius arba kitas paskyros administratorius paskyrė administratoriumi. Administratoriui gali būti suteiktos kitų vartotojų dokumentų matomumo teisės portale ir jis turi tokias pačias portalo valdymo teises kaip ir įmonės paskyros pagrindinis administratorius, tačiau su keliomis išimtimis. Kaip administratorius negalite:

  • blokuoti arba ištrinti pagrindinio administratoriaus paskyros;
  • pakeisti naudojamo plano prenumeratą;
  • peržiūrėti sąskaitas faktūras, kurios buvo išrašytos už paskyrą, kartu su kita atsiskaitymo informacija.

Kaip prisijungus prie portalo perjungti paskyras?

1.0. Paspauskite ant savo vardo dešiniajame viršutiniame kampe, kad išsiskleistų meniu. Jeigu turite daugiau nei tris paskyras, tuomet matysite mygtuką „Perjungti“ paskyrą. Paspauskite ant jo, kad matytumėte kitas turimas paskyras. 

1.1. Tuomet pasirinkite reikiamą paskyrą.

Pastaba:

  • Kitą kartą, kai prisijungsite prie portalo, būsite prijungti būtent prie tos paskyros, kurią naudojote paskutinę.
  • Jeigu kas nors su jumis pasidalins dokumentu, nurodydami tik jūsų asmens kodą ir nenurodydami el. pašto adreso, šis dokumentas atsiras toje jūsų paskyroje, kuria naudojotės paskutinį kartą.

Kaip pervadinti „Dokobit“ paskyras?

2.0. Perjunkite paskyrą, kurios pavadinimą norite redaguoti, kaip aprašyta šio straipsnio 1.0. ir 1.1. žingsniuose.

2.1. Paspauskite nustatymų mygtuką arba paspauskite ant savo vardo dešiniajame viršutiniame kampe, kad išsiskleistų meniu ir spauskite „Nustatymai“.

arba

2.2. Skiltyje „Jūsų duomenys“ paslinkite žemyn, kad matytumėte „Įmonės duomenys“ kategoriją. Įveskite „Įmonės pavadinimą“ ir paspauskite „Įrašyti“ (taip pat galite užpildyti ir kitus trūkstamus duomenis).

Pastaba: jeigu jūsų paskyroje yra nurodytas įmonės pavadinimas, šis pavadinimas taip pat bus matomas prie jūsų vardo pranešimo laiške, kurį gaus asmuo kai pasidalinsite dokumentu.

Vis dar reikia pagalbos? Susisiekite Susisiekite