Kaip perleisti pagrindinio administratoriaus teises kitam įmonės naudotojui?

Esant poreikiui, įmonės pagrindinis administratorius gali perleisti savo pagrindinio administratoriaus teises bet kuriam kitam savo įmonės naudotojui. 

Pastaba: pagrindinio administratoriaus teises turinčiam asmeniui paliekant įmonę, teisių perleidimo veiksmas turėtų būti atliekamas iš anksto, t. y., prieš šiam paliekant įmonę. 

Pastaba: teisių perleidimo veiksmas yra negrįžtamas ir pagrindinis administratorius nebegalės pats susigrąžinti savo teisių, tačiau šis naujai paskirtas naudotojas galės grąžinti pagrindinio administratoriaus teises arba jas suteikti kitam įmonės naudotojui.

Pastaba: atliekant pagrindinio administratoriaus teisių perleidimo veiksmą, asmuo galės pasirinkti ar po perleidimo turėtų pasilikti administratoriaus rolę ar tapti paprastu įmonės paskyros naudotoju.

1.0. Norint perleisti pagrindinio administratoriaus teises kitam naudotojui, prisijunkite prie portalo ir paspauskite nustatymų mygtuką arba paspauskite ant lentelės su jūsų vardu (ar įmonės pavadinimu) dešiniajame viršutiniame kampe, kad išsiskleistų meniu ir spauskite „Nustatymai“.

arba

1.1. Atverkite skiltį „Naudotojų valdymas“. 

1.2. Iš įmonės naudotojų sąrašo pasirinkite naudotoją, kuriam norite perleisti pagrindinio administratoriaus teises. Spustelėkite ant šalia šio naudotojo vardo ir pavardės esančio laukelio „Veiksmai“ ir pasirinkite „Perleisti pagrindinio administratoriaus teises“.

1.3. Jei perleidus pagrindinio administratoriaus teises pageidaujate pasilikti administratoriumi, varnele pažymėkite laukelį „Pasilikti administratoriaus rolę“ bei spustelėkite ant laukelio „Tęsti“.

1.4. Norėdami patvirtinti veiksmą spustelėkite ant laukelio „Patvirtinti ir perleisti“.

Pastaba: jei pagrindinis administratorius teisių kitam įmonės paskyros naudotojui nebegali perleisti pats (nebedirba įmonėje ar kt.), tuomet atsakingas asmuo įmonėje turėtų susisiekti su mumis el. paštu pagalba@dokobit.com dėl tolimesnės informacijos.

Vis dar reikia pagalbos? Susisiekite Susisiekite