Kaip įsigyti plano prenumeratą

Jeigu nemokamo plano funkcionalumų nepakanka ir norėtumėte naudotis didesniu el. parašų kiekiu arba susikurti įmonės paskyrą ir pakviesti kolegas prisijungti prie „Dokobit“, tuomet bet kuriuo metu įsigyti mokamo plano prenumeratą.

Individualiam naudojimui rekomenduojame įsigytu plano prenumeratą „Profesionalams“, tuo tarpu nedidelėms komandoms rekomenduojame planą „Verslui“. Jeigu esate didesnės įmonės atstovas ir jums reikalinga įgyvendinti didelės apimties skaitmeninius procesus organizacijoje, tuomet susisiekite su mumis dėl specialaus plano „Organizacijoms” pasiūlymo.

Jei nesate tikri, kuris planas jums būtų tinkamiausias pagal turimus poreikius, galite susisiekti su mumis adresu sales@dokobit.com ir sužinoti daugiau. Taip pat rekomenduojame peržiūrėti mūsų kainų vadovą, kad pamatytumėte išsamų palyginimą čia.

Žemiau rasite instrukcijas, kaip įsigyti mokamo plano prenumeratą.


Kaip įsigyti mokamo plano prenumeratą

Pastaba: sąskaitos faktūros išrašomos automatiškai, jose bus nurodyta informacija, kuri buvo pateikta naudotojo paskyroje. Prieš užsisakydami vieną iš mūsų mokamų planų, prireikus būtinai atnaujinkite savo „Mokėtojo rekvizitus“ nustatymuose.

1.0. Prisijunkite prie portalo ir spustelėkite mygtuką „Įsigykite planą“ esantį puslapio viršuje.

Taip pat, galite atverti nustatymus spustelėję sraigteliu pažymėtą mygtuką esantį puslapio viršuje, dešinėje pusėje, pasirinkti skiltį „Planai“ ir spustelėti mygtuką „Keisti planą“, esantį „Apžvalgoje“.

1.1. Pasirinkite tinkamą planą ir spustelėkite ant laukelio „Rinktis planą“.

Pasirinkę planą „Verslui“, už papildomą mokestį galėsite įsigyti norimą skaičių papildomų naudotojų paskyrų. Šį planą galite įsigyti tik sau (tokiu atveju, naudotojų skaičių reikėtų nurodyti „1“), arba įsigyti daugiau naudotojų paskyrų, už kurias būsite apmokestinami papildomai. Galutinė suma priklausys nuo nurodyto paskyrų skaičiaus bei pasirinkto mokėjimo periodo (metinio arba mėnesinio). 

1.2. Pasirinkite mokėjimo periodą. 

Pastaba: metinei prenumeratai yra pritaikoma 20 proc. nuolaida.

1.3. Pasirinkite mokėjimo būdą. 

Pastaba: mokėjimas bankiniu pavedimu galimas tik pasirinkus metinį planą.

Svarbu!

Norint už metinę prenumeratą atsiskaityti bankiniu pavedimu, reikėtų susisiekti su mumis pagalba@dokobit.com, kad aktyvuotume jums šį pasirinkimą.

1.4. Jeigu pasirinkote mėnesinį apmokėjimo periodą, įveskite savo mokėjimo kortelės duomenis.

1.5. Pasirinkite ar mokėtojas yra fizinis ar juridinis asmuo ir užpildykite mokėtojo informaciją. 

Pastaba: čia pateikta informacija bus nurodyta sąskaitoje faktūroje.

1.6 . Peržiūrėkite savo užsakymo informaciją, perskaitykite ir sutikite su „Dokobit“ paslaugų teikimo sąlygomis ir spauskite „Mokėti“.

Mokėjimo suma bus iš karto nuskaičiuota arba sąskaita faktūrą išrašyta (priklausomai nuo pasirinkto mokėjimo būdo) ir į jūsų nurodytą el. pašto adresą bus atsiųsta sąskaita faktūra. Taip pat šią sąskaitą galėsite rasti savo paskyros nustatymuose, pasirinkę skiltį „ Planai“.

Pastaba:

  • Mokėjimo suma bus nuskaičiuojama kiekvieną mėnesį arba kas metus (priklausomai nuo pasirinkto mokėjimo periodo), tol kol nenutrauksite plano prenumeratos.
  • Sąskaitoms bankiniu pavedimu apmokėti yra suteikiama 30 kalendorinių dienų.

Kas moka už parašus, dokumentą pasirašant dviem ir daugiau šalių?


Jeigu dokumento savininkas yra mokamo plano naudotojas (turi įmonės naudotojo, pagrindinio įmonės administratoriaus ar administratoriaus paskyrą), tai šis naudotojas ir bus apmokestinamas už visų šalių parašus.

Jeigu dokumento savininkas yra nemokamos paskyros naudotojas, kiekviena pasirašanti šalis tampa finansiškai atsakinga už savo parašus: nemokamos paskyros naudotojui parašas bus įskaičiuojamas į jo trijų parašų per mėnesį kvotą, o mokamo plano naudotojui į jo mėnesinę parašų kvotą, kuri priklauso nuo turimo plano. 

Vis dar reikia pagalbos? Susisiekite Susisiekite