Kaip įsigyti papildomų naudotojų ar parašų

Jeigu turite įsigiję planą „Verslui“ ir norite pakviesti kolegas prisijungti prie jūsų, tai galite padaryt įsigyję papildomų naudotojų.

Jeigu esate nemokamos paskyros naudotojas ir jums prireikė daugiau parašų, bet kuriuo metu galite užsiprenumeruoti mokamą planą (individualiam naudojimui rekomenduojame planą „Profesionalams“, komandoms - planą „Verslui“). 

Svarbu!

Papildomi parašai atskirai neparduodami – juos galima įsigyti tik užsisakius plano prenumeratą.


Kaip įsigyti papildomų naudotojų paskyrų

Pastaba: šios instrukcijos skirtos tik plano „Verslui“ naudotojams.

1.0. Prisijunkite prie portalo ir paspauskite nustatymų mygtuką arba paspauskite ant lentelės su jūsų vardu ar įmonės pavadinimu dešiniajame viršutiniame kampe, kad išsiskleistų meniu ir spauskite „Nustatymai“.

arba

1.1. Atverkite skiltį „Planai“.

1.2. Ties jūsų plano informacija spustelėkite nuorodą „Padidinti paskyrų limitą“.

1.3. Nurodykite reikiamą naudotojų paskyrų skaičių. 

1.4. Užpildžius užsakymo informaciją, patvirtinkite pirkimo veiksmą spustelėjus mygtuką „Mokėti“.

Būsite apmokestinti atitinkama suma, priklausomai nuo įsigytų papildomų naudotojų skaičiaus.  Mokestis už papildomas naudotojų paskyras apskaičiuojamas atitinkamai už laikotarpį nuo papildomų paskyrų užsakymo dienos iki plano galiojimo laiko pabaigos ir išrašoma atskira sąskaita faktūra. Po plano prenumeratos galiojimo laiko atsinaujinimo, mokestis už naudotojus įtraukiamas į bendrą sąskaitą.


Ką daryti išnaudojus plano suteiktus parašus

Jeigu jau esate įsigiję mokamą planą ir viršijote savo plane nurodytų parašų kiekį, portale galėsite netrikdomai toliau pasirašinėti. Mokestis už papildomus parašus bus įtrauktas į artimiausią sąskaitą. Čia galite peržiūrėti mūsų paslaugų kainodarą.

Nemokamo plano naudotojai papildomų parašų gali įsigyti tik įsigydami vieną iš siūlomų mokamų planų.


Kas moka už parašus, dokumentą pasirašant dviems ir daugiau šalių?

Jeigu dokumento savininkas yra mokamo plano naudotojas, tai šis naudotojas ir bus apmokestinamas už visų šalių parašus.

Jeigu dokumento savininkas yra nemokamos paskyros naudotojas, kiekviena pasirašanti šalis tampa finansiškai atsakinga už savo parašus: nemokamos paskyros naudotojui parašas bus įskaičiuojamas į jo trijų parašų per mėnesį kvotą, o mokamo plano naudotojui į jo mėnesinę parašų kvotą, kuri priklauso nuo turimo plano. 

Vis dar reikia pagalbos? Susisiekite Susisiekite