Kaip ištrinti įmonės naudotojo paskyrą?

Pagrindinis įmonės paskyros administratorius ar administratoriai, kuriems ši teisė buvo suteikta, turi galimybę ištrinti naudotojų paskyras, kurios buvo pridėtos prie įmonės paskyros. Šis funkcionalumas itin aktualus kuriam nors įmonės paskyros naudotojui pakeitus darbovietę ar tiesiog tuo atveju, jei paskyra šis nesinaudoja.

Pastaba: naudotojo paskyros ištrynimo veiksmas yra negrįžtamas. Naudotojo paskyra yra visiškai ištrinama iš portalo ir prieiga prie visų joje esančių dokumentų atšaukiama. 

Pastaba: kadangi bet kuris asmuo gali turėti vieną nemokamą paskyrą „Dokobit“ portale, naudotojams visuomet rekomenduojame atskirti asmeninę ir darbinę paskyras. Įmonės el. pašto adresą geriau naudoti įmonės naudotojo paskyrai, asmeninį el. pašto adresą - asmeninei paskyrai. Taip pat rekomenduojame papildomai informuoti naudotojus, jog šie įmonės paskyroje nesaugotų asmeninių dokumentų, kadangi tiek pačią paskyrą, tiek joje esančius dokumentus bet kuriuo metu gali valdyti bei pašalinti pagrindinis įmonės paskyros administratorius ar administratoriai.


1.0. Norėdami ištrinti įmonės naudotojo paskyrą, prisijunkite prie portalo ir spustelėkite nustatymų mygtuką arba paspauskite ant lentelės su jūsų vardu (ar įmonės pavadinimu) dešiniajame viršutiniame kampe, kad išsiskleistų meniu ir spauskite „Nustatymai“.

arba

1.1. Atverkite kairėje esančią skiltį „Naudotojų valdymas“. 

1.2. Skirsnyje „Naudotojai“ matysite visų prie įmonės paskyros pridėtų naudotojų sąrašą.

1.3. Pasirinkite naudotoją, kurio paskyrą norite ištrinti ir spustelėkite šalia jo vardo ir pavardės esantį laukelį „Veiksmai“, tuomet pasirinkite veiksmą „Šalinti naudotoją“.

1.4. Spustelėjus ant laukelio „Šalinti naudotoją“ atsivers langas, kuomet galėsite pasirinkti perkelti visus šio naudotojo paskyroje saugomus dokumentus sau arba perleisti juos kitam įmonės paskyros naudotojui. Paspauskite ant laukelio „Perleisti dokumentus ir šalinti“.

1.5. Pasirinkite naudotoją, kuriam norite perleisti dokumentus ir patvirtinkite veiksmą spustelėdami laukelį „Patvirtinti“.

1.6. Ištrinti naudotojo paskyrą taip pat galite ir su visais joje esančiais dokumentais, neperleisdami šių sau arba kitam naudotojui. Šiuo atveju, pasirinkite laukelį „Šalinti neperleidžiant dokumentų“.

1.7. Jei norimo ištrinti naudotojo paskyroje dokumentų nėra, atsivėrusiame lange iš karto galėsite patvirtinti naudotojo šalinimo veiksmą, paspausdami ant laukelio „Šalinti“.

Pastaba: Jei vietoje panaikintos naudotojo paskyros neketinate pridėti kito naudotojo, susisiekite su mumis el. paštu pagalba@dokobit.com informuodami kiek naudotojų turėtų būti įmonės paskyroje. Atnaujinsime naudotojų skaičių jūsų įmonės paskyroje. Pasikeitusio naudotojų skaičiaus informacija taip pat atsispindės ir pateikiamose sąskaitose - faktūrose (pokytis bus matomas artimiausioje už plano prenumeratą išrašomoje sąskaitoje - faktūroje).

Vis dar reikia pagalbos? Susisiekite Susisiekite